Hírek, hirdetmények, meghívók

Földhivatali hirdetmények

"A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz Kisbárkány is csatlakozott 2021-ben első alkalommal. 

Várjuk minden konyhakerttel rendelkező kertművelő jelentkezését!

Jelentkezési lap letölthető az alábbi gombra kattintva

"Egy szívvel, egy lélekkel!" címmel 5. alkalommal hirdeti meg a Közösségek Hete országos rendezvénysorozatot a Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, az Országos Széchényi Könyvtár, és az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. A közösségi értékeket, a közösség megtartó erejét fókuszba helyező rendezvénysorozatot az érvényben lévő egészségügyi és járványügyi helyzet miatt a virtuális térben rendezzük meg.

Kisbárkány is csatlakozott idén először a Közösségek Hete programsorozathoz, melynek hivatalos weboldala a www.kozossegekhete.hu címen érhető el. 

Az alábbi két témakörben várjuk a pályázatokat.

Képzési lehetőség

Kérelem nyomtatvány a létesítési, fennmaradási vagy megszüntetési engedélyezési eljárásokhoz alább elérhetőek, letölthetőek, vagy beszerezhetőek ügyfélfogadási időben a Hivatalban.

Áldott karácsonyi ünnepeket és szeretetben, békességben gazdag új évet kíván Kisbárkány Község Önkormányzata képviseletében Edőcs László, polgármester


További hasznos információk a Fűts okosan! kampány honlapján

A VGÜ Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a házhoz menő csomagolási hulladékgyűjtést a korábbi havi egy alkalom helyett gyakrabban, kéthetente fogja a cég elvégezni.

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban további információ a VGÜ honlapján.

Ingyenes, pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás Salgótarjánban


Partnerségi adatlap a partnerségi egyeztetésben való részvételhez szükséges

Tájékoztatók:
Tájékoztatás szabadtéri tűzgyújtással kapcsolatosan:

Kisbárkány Község Önkormányzatának 3/2015. (III.31.) rendelelete alapján az égetés időkorláthoz kötött: április 1-től május 31-ig és szeptember 1-től november 30-ig szerdai és szombati napokon 09-11 és 16-19 óra között lehetséges.Belügyminisztérium

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Településünkön 2017-ben a kéményseprői tevékenység ütemterv szerint áprilisban várható