Hírek, hirdetmények, meghívók
Itt add meg az alcímet

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása alapján 2019. február 4-től 2019. május 12-ig Rákos és Hatvan állomások között végzett vasútfejlesztési munkák miatt a 78 sz. Aszód - Balassagyarmat, valamint a 80 sz. Budapest-Keleti - Hatvan - Miskolc vasútvonalon közlekedő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos viszonylatokon egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat . A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért. A vágányzári információ képre kattintva elérhető a weboldal.

Áldott karácsonyi ünnepeket és szeretetben, békességben gazdag új évet kíván Kisbárkány Község Önkormányzata képviseletében Edőcs László, polgármester

Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny - Jubileumi versenyfelhívás, 2018

Kisbárkány is nevezett :)

Részletek  itt        ------------->

Az 1000 fő alatti települések kategóriában elindult a facebook játék is, itt lentebb lehet szavazatot leadni Kisbárkányra 2018. július 16. 12:00 órától július 22. 23:59 óráig. Az alábbi montázzsal neveztünk a játékra, rákattintva elérhető a Virágos Magyarország facebook oldala, ahol a fotóra kattintva lehet a szavazatunkat leadni a tetszik gomb megnyomásával.


További hasznos információk a Fűts okosan! kampány honlapján

A VGÜ Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a házhoz menő csomagolási hulladékgyűjtést a korábbi havi egy alkalom helyett gyakrabban, kéthetente fogja a cég elvégezni.

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban további információ a VGÜ honlapján.

Ingyenes, pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadás Salgótarjánban


Partnerségi adatlap a partnerségi egyeztetésben való részvételhez szükséges

Tájékoztatók:
Tájékoztatás szabadtéri tűzgyújtással kapcsolatosan:

Kisbárkány Község Önkormányzatának 3/2015. (III.31.) rendelelete alapján az égetés időkorláthoz kötött: április 1-től május 31-ig és szeptember 1-től november 30-ig szerdai és szombati napokon 09-11 és 16-19 óra között lehetséges.Belügyminisztérium

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Településünkön 2017-ben a kéményseprői tevékenység ütemterv szerint áprilisban várható