Közösségi oldalunk

Szolgáltatás megrendelése 

Időpont egyeztetés

Kérjük, jelöld meg a téma részben a megfelelőt, add meg ki vagy, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Könyvtári, Információs és Közösségi hely

A padlástéri könyvtár

anno...

A 2019. évre megszépült könyvtárunk, az energetikai felújítás során sikerült akadálymentesíteni az épületet, és egyúttal a könyvtárat is, a könyveket az emeletről a földszintre költöztettük. A könyvtár és az olvasóterem összenyitható, így már egy nagyobb volumenű rendezvény megtartására is alkalmas. A Balassi Bálint Megyei Könyvtár jóvoltából és támogatásával az új könyvtárhelyiségbe  új bútorokat  szereztünk be, valamint kaptunk egy asztali számítógépet is. A nagyterem, mint olvasóterem is új bútorzattal várja már a könyvtárba, rendezvényre látogatókat.

Az új könyvtárban szeretettel várja a látogatókat és az olvasás iránt érdeklődőket:

Sirkóné Sánta Anna

A megújult könyvtárunk az olvasóteremmel

A 279/2020. (VI.13.) Korm. rendelet alapján a könyvtárak újra fogadhatnak olvasókat. Kérnénk mindenkit, hogy az alábbi szabályokat tartsuk be, figyeljünk a még érvényben lévő szabályokra, a biztonságos használatra:

* Könyvtárunk zárt terében a higiéniai előírásoknak megfelelően szájmaszk viselése kötelező, kézfertőtlenítő alkalmazása ajánlott

* A 1,5 méteres védőtávolság betartása kötelező

* A visszahozott könyvek 72 órás karantén után kölcsönözhetők újra

* A könyvtárban csoportok fogadása, rendezvények megtartása még nem engedélyezett

Beiratkozási kérelmedet itt jelezheted