Közösségi oldalunk

Szolgáltatás megrendelése 

Időpont egyeztetés

Kérjük, jelöld meg a téma részben a megfelelőt, add meg ki vagy, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Könyvtári, Információs és Közösségi hely

A padlástéri könyvtár

anno...

A 2019. évre megszépült könyvtárunk, az energetikai felújítás során sikerült akadálymentesíteni az épületet, és egyúttal a könyvtárat is, a könyveket az emeletről a földszintre költöztettük. A könyvtár és az olvasóterem összenyitható, így már egy nagyobb volumenű rendezvény megtartására is alkalmas. A Balassi Bálint Könyvtár jóvoltából és támogatásával az új könyvtárhelyiségbe  új bútorokat  szereztünk be, valamint kaptunk egy asztali számítógépet is. A nagyterem, mint olvasóterem is új bútorzattal várja már a könyvtárba, rendezvényre látogatókat.

A megújult könyvtárunk az olvasóteremmel

Beiratkozási kérelmedet itt jelezheted

Az új könyvtárban szeretettel várja a látogatókat és az olvasás iránt érdeklődőket:

Körmöczi-Trenka Veronika

Ha érdekelnek a közösségi híreink, kezdeményezéseink. látogass el az alábbi oldalaimra:

Körmöczi-Trenka Veronika vagyok, közművelődési munkatársként dolgozom Kisbárkányban. Közösségi segítő, közösségépítő munkámmal szeretnék hozzájárulni a közösségek fejlesztéséhez, céljaik megvalósulásához. Célom támogatni az értékteremtő és értékmegőrző helyi és térségi tradícióval rendelkező közösségi és közművelődési kezdeményezéseket. A Múlt és jelen - Kisbárkány oldal létrehozásával szeretném bemutatni a helyi értékeket, múlt és jelen történéseit, valamint színesíteni a kulturális életet.

A találkozások színtere, a Nemzeti Művelődési Intézet kulturális hálózata. A régi mesterségek nem ismernek határokat. A tudás önzetlen megosztásának helyszíne, ahol a mesterek világának ajtaján bárki bekopoghat. Ahol megtanulhatunk két kézzel mosolyt alkotni. 

Kisbárkányban is alkotunk :)