Közösségek Hete 2021

2021.05.16

2021-ben első alkalommal csatlakoztunk a Közösségek Hetéhez. Fotó- és alkotópályázatot hirdettünk online formában.

"Egy szívvel, egy lélekkel!" címmel 5. alkalommal hirdeti meg a Közösségek Hete országos rendezvénysorozatot a Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, az Országos Széchényi Könyvtár, és az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. A közösségi értékeket, a közösség megtartó erejét fókuszba helyező rendezvénysorozatot az érvényben lévő egészségügyi és járványügyi helyzet miatt a virtuális térben rendezzük meg.

Kisbárkány is csatlakozott idén először a Közösségek Hete programsorozathoz, melynek hivatalos weboldala a www.kozossegekhete.hu címen érhető el. 

Az alábbi két témakörben várjuk a pályázatokat.

A Közösségek Hete alkalmából kiírt pályázatra küldött fotókat online kiállítás keretében mutattuk be, így látjuk mi településünket, mert "Kisbárkány minden évszakban egy csoda" írja kísérő levelében Ocsovainé Zsélyi Rita. Mindenkinek köszönjük a csodás fotókat! 

Alkotni öröm! Ki mit tud? A Közösségek Hete alkalmából meghirdetett felhívásunkra kerestük Kisbárkány kreatív közösségét. Örömmel osztom meg a beérkezett pályaműveket.